2011. június 7., kedd

nyár és fesztivál dunapart\tiszapart parttalan élményekkel

Esemény\Fesztiválmarketing, avagy a nagy júliusi ütközet- part 1

Nekünk a Balaton a riviéééra... szól a jól ismert dal, a Balaton nem csak a nyár legfelkapottabb üdülőparadicsoma Siófok, Zamádi, hogy csak néhányat említsek, hanem egyben a Balaton Soundnak, esetenként az Efottnak is a színhelye, nem utolsó sorban a Beach Housenak.
2011-ben a Tisza is helyszíne lesz a Borsodi fesztiválok nagyon boros nagyon zenés eseményének, a Bírjááátok?!..Bírjátok! szlogennel ellátott csajozós pasizós fergeteg -Nagy Ferónak köszönhetően- rendezvényen lesz , azaz a hegyről az angyal eljön hozzátok és elhozza nektek Slayert, Guano Apest, lesz Rice-Rice-beat RICE, Dalriada, Elite Force, Ludmilla, Palotai, csak párat említsek a zenebonábül.időzhetünk, nedűzhetünk a Hegynek az Aljában a Tisza parton, azaz nagyon bor és nagyon zene jelleggel Hegy'bérlet akciónak vége, és már csak pár nap a visszaszámlálásig!


Ja-Ja...jjaa Tokaj !

Érdekessség, FIGYELEM:, az a Janklovics Péter, aki a nemrég beharangozott radio bro csapatában is közreműködött, színész, stand upos:

http://www.youtube.com/watch?v=DuHrLuUoDvI
http://www.youtube.com/watch?v=eV8I9Xf4pOA

Ugyanitt megvehető a Hegyalja-SZIN-FEZEN kombinált bérlet is.

Szinte ugyanebben az időpontban rendezik meg az EFOTT-ot is, amely

"EGYETEMISTÁK ÉS FŐISKOLÁSOK ORSZÁGOS TURISZTIKAI TALÁLKOZÓJA - 1976 óta az év legnagyobb hallgatói bulija" és "csak szabadon".

Start Július 12, helszín Szolnok, a pár napos szenvedély, téboly,öröm, ugrándozás ára -június10-ig 16 990, ~17ezer huf, ezt követően júni 11től 18 990 ,cserébe olyan zenekarok hangolják a tömeget és zúzzák a talp alá valót, mint
Apollo 440, Tankcsapda,Neo, Anima Sound System, Ladánybene, Isten Háta Mögött, Irodu, Palotai, Ludmilla...

A rendezvényről nem hiányozhat az x-faktoros sátor és Tibi bácsi a szokásos pöttyös labdáival sem!

2011-ben Hirtelen azt veszed észre, hogy a Tisza nem 1 , hanem helyből 2 fővárost is kapott, a nyár és a fesztivál vége jelzi a harcok végkifejletét, 1hónap és kezdetét veszi az ütközet.

blog ajánló mára:
http://fesztblog.hu/categories/interju/
fesztivál és nem csak fesztivál interjúk, élmények, beszámolók

Egy demokratikusan legitim állam polgáraként az embert ugyan kötik a törvények, de alapjában véve szabad.

Frank Schätzing

Egy demokratikus szórakoztató rendezvény résztvevőjeként a szórakozni vágyót ugyan kötik a házirend szabályai, de alapjaiban véve szabad.

a reklám dietetikus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése