2011. április 3., vasárnap

Alulról szerveződik a divat, avagy reggeli a Glamournál!

Fehéren-feketén-ott állt a divat a szemünk előtt.

Péntek 11óra, nem várt késéssel érkeztem meg a Glamour szerkesztőségbe, ahol a divatbloggerek már bemutatkoztak. Egészen népes kis csapat gyűlt össze, nemre és korra való tekintet nélkül. Volt köztünk mindenféle, diák, közgazdász,fotós,leendő jogász, fotós, nyelvtanár, elég széles paletta.
A látványra külön felhívom a figyelmet, a sütemények, mignonok, vagy a szendvicsek láttán mindenki kedvet kapott a nassolgatáshoz, természetesen itt is az volt a kérdés, ki meri először megtörni azt a látványt, amelyet a reggelire szánt különlegességek hada biztosított.
A fenséges kínálatról Maggie oldalán itt(http://charmmymaggie.blogspot.com/2011/04/glamour-blogger-reggeli-beszamolo.html), vagy Púderfelhő oldalán(http://puderfelho.blogspot.com/2011/04/glamour.html) láthattok, én most az elhangzottakra hívom fel a figyelmet:

A közös mindannyiunkban a divat iránt érzett szeretet, amely átjárta a szerkesztőket, illetve a bloggereket egyaránt. Nyitottsággal és közvetlenséggel találkoztam, amely nemcsak táptalaja lehet a későbbi együttműködéseknek, hanem közelebb engedi az embereket a divathoz és a divatot az emberekhez. Valahogy témába került ismét a vidék és a főváros közötti eltérés.
Jelenleg bár erre pontos kutatást még nem végeztem, de a divat országos szinten a fővárosban burjánzik, emlékszem egy régebbi Náray Tamás bemutatóra Debrecenből, amely már az új Kölcsey Központban kapott teret és lehetőséget. Ám amit ma hiánynak érzek, az nem csak ezen bemutatók rendszeressége, de egyfajta programsorozat, amely leköti a nézőket, egyfajta méltó folytatása az estének. Erről is szó esett a reggelin, illetve a módról, hogy lehet közelebb hozni az olvasókat a divathoz, vagy egyáltalán, hogy tudja becsempészni az emberek mindennapjaiba a kultúrát és a fogékonyságot.

Ezúton is gratulálok a szerkesztőknek a kivitelezésért és megköszönöm Maróy Krisztinának és a Glamour szerkesztőinek, amiért lehetősége teremtettek a reggelire!

"Nincs az a vallás, amely olyan lelki békét ad, mint a jólöltözöttség." (Herbert Spencer)

Képek az eseményről:
http://www.glamouronline.hu/fotoalbumkepnezo/?element=1&gid=830&cid=4

Egy kis ízelítő még:
http://www.youtube.com/watch?v=wg6oLSFY9EU

és mint köztudott az ördög sosem alszik, a legjobbak az ügyvédei és reggeltől estig Pradát visel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése